"Anbefaler kollagen til venninner!"

"Anbefaler kollagen til venninner!"

 

Jeg har en del matutfordringer i og med at jeg har matintoleranse. Jeg spiser nesten ikke kjøtt, heller ikke melk eller egg. En venninne snakket veldig varmt om Seagarden og kollagenet, hun slet med skjøre negler og anbefalte dette, det fikk meg til å gå inn på nettsiden for å lese om produktet. Siden jeg skal jobbe med naturmedisin, er det viktig å teste ut en del ulike produkter. Jeg tar derfor en del helsekostprodukter og bestemte meg for å teste ut Seagarden.

Stort sett bruker jeg Seagarden hver dag, utenom i perioder hvor jeg renser kroppen. Jeg varierer mellom marint kollagen og torskepiller. Pillene tar jeg på morgenen og kollagenet bruker jeg i smoothie enten til frokost eller til lunsj. Hittil har jeg nesten brukt opp en boks med marint kollagen og det virker som at det fungerer. Neglene mine tåler mer og holder lengre. Huden min er også blitt mindre tørr.

Jeg har anbefalt produktet til venninner som sliter med huden og har sagt til dem at de kan prøve marint kollagen. Jeg kunne også anbefalt produktet til folk som sliter med benproblemer, siden kollagen fungerer bra for bindevevet.

 

Anne-Kristin Haugen (50 år),  studerer biopati (naturmedisin) og grunnmedisin, Vestfold

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof