"Etter ca to måneder følte jeg at huden min var mer «livlig» og jeg mistet mindre hår. "

"Etter ca to måneder følte jeg at huden min var mer «livlig» og jeg mistet mindre hår. "

 

Jeg er interessert i kosttilskudd og jeg hadde hørt om kollagen og fordelene ved å ta det så jeg hadde lyst å prøve. Jeg hadde gått gjennom en tøff periode i livet mitt og trengte noe for å få litt glød tilbake. Heldigvis var kollagenet fra Seagarden det første jeg prøvde. Etter ca to måneder følte jeg at huden min var mer «livlig» og jeg mistet mindre hår. 

Nå har jeg brukt det i ca to år. Det jeg kanskje legger mest merke til nå er at selv om jeg trener en del styrke og yoga blir jeg mindre stiv i leddene og jeg føler også at jeg er mer fleksibel.

Jeg har prøvd alle smakene, men akkurat nå bruker jeg den med jordbær smak tilsatt C-Vitamin. Da får jeg i meg en vitamin som jeg har stor tro på. Jeg prøver å ha fast rutine på å ta det om morgenen før jeg følger sønnen min til skolen og går tur med hunden. Rekker jeg ikke det tar jeg det når det passer.

 

Mariann Røsholm (50 år), kontormedarbeider

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof