"Frisøren skryter av håret mitt!"

"Frisøren skryter av håret mitt!"

 

Bente Horremsbakk er en aktiv firebarnsmor som ofte tar turen til de flotte fjellene rundt Stranda. Hun bestemte seg for å prøve Seagardens Marint Kollagen etter å ha lest om marint kollagens gode effekt på ledd, hud og hår.

Etter å ha lest om Seagarden Marint Kollagen, har jeg brukt det av og på i flere måneders tid. Jeg er veldig fornøyd med at huden min er blitt jevnere, og at huden ikke lenger har tørre eller fete partier. Så kan det også være tilfeldig, men jeg har faktisk fått flere kommentarer på håret mitt også. Frisøren min skryter av det, og det har virket som det har vokst ekstra fort - som om det har fått en liten boost.

Personlig liker jeg å blande ut Seagardens Marint Kollagen i smudier som jeg lager selv. Ofte blir det grønnsakssmudier med spinat, grønnkål, en dæsj biolayoghurt og litt frukt. Det smaker godt og så tilfører produktet proteiner og sunne vitaminer.

En grunn til at jeg valgte å bruke akkurat Seagardens marine kollagenprodukter er at det er helt naturlig, og smører ledd slik at man beholder smidigheten. Proteinpulver i seg selv er jo bra om man har en aktiv livsstil, så jeg ville anbefalt produktet til alle som liker å ta vare på kroppen.

 

Bente Horremsbakk (45 år), produksjonssjef på Grandiosafabrikken, Stranda

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof