Fri frakt på bestillinger over kr 649,-

Jammen har det hatt en fantastisk virkning!

Jammen har det hatt en fantastisk virkning!

 

Som fysioterapeut og leder av Synergytrening er jeg genuint opptatt av helse og en velfungerende kropp - fysisk og mentalt. 

Jeg er skeptisk til mye kosttilskudd og opplever at det dyttes på oss masse info om alt vi bare må ta for å ha en god helse. Jeg tror generell at gjennom sunn kosthold er vi godt dekket inn.  Ut over det så er kroppene våre meget forskjellige - det den ene trenger av tilskudd er helt overflødig for en annen. 

Jeg har imidlertid i hele mitt voksne liv slitt med veldig svake negler. Og ja - jeg har prøvet diverse tilskudd også jeg uten å ha opplevt noen effekt av dette. 

Da jeg ved en tilfeldighet ble presentert for marint kollagen fra Seagarden ble jeg nysgjerrig!! 

Og jammen har det hatt en fantastisk virkning!  Etter 2-3 måneders bruk er neglene mine endelig blitt sterkere. I tillegg vokser håret betydelig raskere enn tidligere - frisøren måpte da hun så (etter!)veksten i håret.

Jeg anbefaler dette fantastiske produktet til kunder og venner som sliter med det samme som jeg.  Samtidig håper jeg selvfølgelig at det virker forebyggende på leddproblemer og elastisiteten i huden også.

Gleder meg til fortsettelsen med Seagarden produktene!

Flere artikler

Forrige