"Sunn og glødende hud gjør meg lykkelig!"

"Sunn og glødende hud gjør meg lykkelig!"

Demet:

 

-Da jeg feiret min 33-års dag, bestemte jeg meg for å ta litt bedre vare på meg selv. Jeg hadde blant annet lyst å gi huden min en boost, så derfor begynte med kollagen fra Seagarden.

 

Kollagen er proteinet som holder huden elastisk. Fra midten av 20-årene vil kroppens naturlige produksjon av kollagen reduseres litt og litt og resulterer i at kollagenfibrene blir færre, svakere og «sprø». Denne endringen av hudens elastiske struktur vises i form av fine linjer og rynker, samt tap av glød.

 

-Og det virker så bra! Det å våkne opp om morgenen med sunn og glødende hud gjør meg lykkelig! Det er dette som gjør at det er så lett å opprettholde den nye rutinen min.

 

En klinisk studie viste at 8 ukers bruk førte til en signifikant økning i hudfuktighet. Hudfuktighet gir en sunn glød og det er dette som gjør at Demet er så fornøyd.

 

-Produktet dere lager er så verdifullt og jeg er virkelig veldig lidenskapelig opptatt av det. Jeg skal ta med noen bokser til søsteren min i Tyrkia når jeg reiser på besøk til henne i sommer!

 

https://seagarden.no/pages/skjonnhet

 

Da vi spurte Demet hvorfor hun valgte kollagentilskuddet fra Seagarden, forteller hun at det var litt tilfeldig. Det som var viktig for henne var at det var et helt rent produkt hvor hun fikk god og ærlig informasjon og innhold og opprinnelse. Vårt produkt tilfredsstilte dette.

 

-Jeg liker å bruke kroppen min og jeg har masse energi. Jeg prøver å gjør yoga hver dag, jeg løper to ganger i uken og så tar jeg dansetimer i en type dans som heter «Afro Dance» to ganger i uken – det er kjempegøy – kul musikk, mye latter og hele kroppen er i bevegelse! Kollagen er det perfekte kosttilskuddet for meg og for min aktive hverdag.

 

 

 

Med et proteininnhold på ca 95%, er Seagardens marine kollagen en god kilde til protein (ref. EU Register of Health Claims). Demet liker å trener mye. Det at hun får i seg gode proteiner kan være bra for oppbygging av muskler og for restitusjon. https://seagarden.no/blogs/kliniske-studier/bedre-muskelhelse

 

-Jeg blander enten Pure Marine Collagen i Biola med blåbærsmak eller i et glass kaldt vann. Det avhenger av hvilken smak jeg tar. Begge deler smaker godt og er enkelt å blande ut i både Biola og i vann. Med Biola får jeg i meg sunne melkesyrebakterier og vitamin d, og med vann blir det et godt tilskudd til å holde meg hydrert.

https://seagarden.no/blogs/news/frozen-smoothie-med-biola-og-kollagen

 

Seagardens marine collagen finnes i tre smaker. Pure Marine Collagen med nøytral smak, Marine Collagen med jordbærsmak tilsatt vitamin c samt Marine Collagen med sitronsmak. Sitronsmak finnes også i porsjonspakninger og da med tilsatt vitamin c.

 https://seagarden.no/collections/nettbutikk-link

 

Det fine pulveret løses lett opp i de fleste typer drikke og i mat. Følg linken til flere gode oppskrifter.

 

https://seagarden.no/blogs/oppskrifter-med-kollagen

 

Demet Gul (33 år), Konsulent

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof