"Huden min ble mer «livlig» og jeg mistet mindre hår. "

"Huden min ble mer «livlig» og jeg mistet mindre hår. "

 

-Jeg er interessert i kosttilskudd og å holde meg i form og jeg ønsker en holistisk livsstil. Jeg er også veldig glad i å være ute i naturen. Det er her jeg finner ro og balanse. Jeg hadde hørt om kollagen og fordelene ved å ta det etter hvert som man blir «voksen». Tankene mine rundt dette kosttilskuddet var at det virket dette som et produkt som ville passe veldig godt for meg, men jeg fikk liksom ikke helt kommet i gang med å kjøpe det og lage det til en rutine i hverdagen min.

 

-Etter jeg hadde gått gjennom en tøff periode i livet, var jeg sliten, huden min var tørr og litt gusten og jeg mistet mer hår enn jeg pleide. Dette at jeg mistet hår var det som bekymret meg mest. Det var vel det som gjorde at jeg endelig begynte å bruke kollagen akkurat da jeg gjorde. Jeg trengte noe som ville gi meg en boost og å få meg ovenpå igjen. Heldigvis var kollagenet fra Seagarden det første jeg prøvde. Jeg fikk det anbefalt av en venninne.

 

 

-Etter ca to måneder følte jeg at huden min var mer «livlig» og jeg mistet mindre hår. Energinivået mitt var også kommet tilbake sakte, men sikkert. Da jeg merket disse endringen var det helt klart for meg at denne kollagen rutinen var kommet for å bli. Det bekommer meg, og jeg har ingen behov for å prøve noen andre merker.

 

-Nå har jeg brukt kollagenet trofast i ca to år. Det jeg kanskje legger mest merke til nå er at selv om jeg trener en del styrke og yoga blir jeg mindre stiv i leddene. De kjennes mindre kranglete, og jeg føler også at jeg er mer fleksibel. Siden jeg startet, har jeg og leddene mine blitt to år eldre. Jeg skulle strengt tatt ha følt meg litt stivere, men det gjør jeg ikke. Det at leddene mine kjennes sunne gjør også at jeg kan gjøre det jeg er aller mest glad i for å finne ro og balanse – å være ute i naturen. Jeg elsker å gå tur i skogen og jeg bader hele året rundt.

 

-I forhold til håret mitt er det hva jeg ville kalle normalt. Jeg mister litt, men det skal jeg også gjøre. Det jeg har lyst å si noe om er at jeg at kjenner at håret vokser fortere og jeg synes det virker litt tykkere. Jeg har aldri hatt tynt hår, men det at jeg har mer hår nå får meg til å føle meg litt ekstra fin.

 

 

 

Det midterste hudlaget, kalt dermis, består av 70% kollagen. Det er i dermis hårrøttene sitter. Etter hvert som kroppen blir eldre, produserer den mindre kollagen. Det resulterer at dermis vil miste noe av sin elastisitet og dermed også evnen til å holde på håret. Det er spesielt aminosyrene glysin og prolin som har stor effekt på hårets sunnhet.

 

https://seagarden.no/pages/skjonnhet

 

-Jeg har prøvd alle smakene, men akkurat nå bruker jeg den med jordbærsmak og tilsatt Vitamin C. Da får jeg i meg et vitamin som jeg har stor tro på, både i forhold til et normalt immunforsvar og i forhold til huden min.

 

Vitamin C er viktig for kollagen dannelsen og stabiliteten av kollagen molekylet. Vitamin C er i tillegg en antioksidant som kan bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

-Jeg prøver å ha fast rutine på å ta det om morgenen før jeg følger sønnen min til skolen og går tur i skogen med hunden. Jeg blander kollagenpulveret i et stort glass kaldt vann og det er så utrolig ukomplisert. Hopper jeg over morgenrutinen av en eller annen grunn, tar jeg det når det passer. Det viktigste er at jeg tar det hver dag.

 

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof