"Jeg er blitt mye sterkere etter jeg begynte å ta kollagen!"

"Jeg er blitt mye sterkere etter jeg begynte å ta kollagen!"

  

Som aktiv toppidrettsutøver er det jobben min å holde meg frisk og rask. Jeg trener stort sett to ganger om dagen, i tillegg til at jeg jobber litt som skitrener og tar opp et fag. Spør du meg, er det liten vits i å trene knallhardt hvis du slurver med kostholdet. Jeg skal ha i meg passe mengde karbohydrater, fett og proteiner. Særlig proteiner er essensielt med tanke på restitusjon og gjenoppbygging av muskler. Kollagen er en god kilde til protein, og blant annet derfor synes jeg det er helt gull! Det er i tillegg supert for hår, hud, negler og ledd.

Noe av det jeg liker aller best med kollagenet til Seagarden er at det er helt naturlig.  Det er rett og slett bare ingredienser fra torsk. Ingen unødvendige tilsetningsstoffer eller annet tull. Umiddelbart tenker du kanskje at torskesmak ikke høres spesielt godt ut, jeg skal i alle fall innrømme at jeg var litt skeptisk. Men smaken av rent marint kollagen er veldig mild, og smaker helt ok! Jeg blander 2 spiseskjeer kollagenpulver med saft i drikkebeltet, på den måten tilpasser jeg smaken, samtidig som jeg får i meg nok væske på trening. En såkalt vinn-vinn situasjon.

I løpet av det siste året har jeg tatt kollagen regelmessig. Hårveksten har økt betraktelig, huden føles jevnere og neglene sterkere! Men, kanskje det viktigste av alt: Jeg er blitt mye sterkere! Den siste måneden har jeg perset på omtrent alle de faste styrkeøvelsene mine. Jeg er ikke i tvil om at kollagen er en positiv og medvirkende faktor til dette!

  

Vilde Skotland (21 år), Skiskytter,  Holmenkollen Biathlon | Idrettslaget TRY 

 

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof