"Jeg trenger ikke føle meg yngre, jeg vil bare føle meg bra!"

"Jeg trenger ikke føle meg yngre, jeg vil bare føle meg bra!"

Elisabeth er tobarnsmor, tidligere ballettdanser og modell, nå jobber hun som modellcoach. På grunn av dårligere helse måtte ta en pause fra all treningen. For noen måneder siden bestemte hun seg for å begynne å løpe. Dette har hun fortsatt med nesten hver eneste dag. Elisabeth trengte et kosttilskudd som kunne vedlikeholde og opprettholde kroppens funksjoner med det nye treningsformen. Hun valgte derfor å prøve Marine Collagen på grunn av kvaliteten, at produktet var bærekraftig og ble produsert i Norge. I tillegg er Seagarden gjennomsiktig i forhold til sin produksjon og kilder

"Jeg liker at Seagarden er så åpen og gjennomsiktig med måten de produserer sine produkter. I tillegg elsker jeg effekten kollagen har hatt på huden min. Den kjennes glattere og mykere."

"Jeg ønsker å være en god rollemodell for jentene mine og er nøye på hva jeg spiser og hvor denne maten kommer i fra. Bærekraft er en viktig verdi for meg.
Jeg elsker alderen min. Jeg trenger ikke å ta noe som får meg til å føle meg yngre, jeg vil bare føle meg bra."

Elisabeth Snaprud, 58 år

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof