"Jeg har merket en nokså amazing forbedring på smidigheten i huden"

"Jeg har merket en nokså amazing forbedring på smidigheten i huden"

La meg starte med å si hvor forelsket jeg er i kollagen produktene fra Seagarden. Jeg skulle bare ønske jeg hadde visst om dem før! 

 

 

Jeg er 40 år, har to små barn og driver mitt eget firma. Jeg liker mitt travle, men litt hektiske liv. Jeg har en stund vært på utkikk etter et kollagentilskudd som kunne booste kollagenet i kroppen min.

 

 

Jeg ble gjort oppmerksom på Seagarden av en venninne for litt over ett år siden. Jeg tok en liten bakgrunnssjekk og nå er jeg evig takknemlig for at min venninne delte sitt skjønnhetstips med meg. Jeg har brukt det hver eneste dag siden. 

 

 

Sakte men sikkert har jeg, helt ærlig, merket en nokså amazing forbedring på smidigheten i huden min. Jeg merker også en stor forskjell på neglene mine. Før var de mye mykere og tuppene delte seg, mens nå er de sterke og sunnere. 

 

 

Personlig bruker jeg Pure Marine Collagen. Har jeg tid, lager jeg en smoothie. Da må favorittoppskriften min være et eple, en kiwi, juice fra en halv sitron, en håndfull mynte, noen skiver agurk og en god spiseskje med kollagen. Alt i blenderen, så rett i glasset og så føler jeg at jeg har gitt kroppen min alt den trenger for å starte dagen. Og så smaker det skikkelig godt og sunt i tillegg.

 

 

Er jeg på farten, tar jeg med meg en stick med kollagen med sitronsmak. Da kan jeg blande den i et glass vann når jeg har tid, eller evt. i teen min.

 

 

Franske Sandrine Munoz er bosatt i Oslo med to små barn, og eier og driver sitt eget juveler-firma (Pieces Uniques).

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof