"Fantastiske produkter! Ikke bare for hud, hår og negler."

"Fantastiske produkter! Ikke bare for hud, hår og negler."

  

 

-Fantastiske produkter! Ikke bare for hud, hår og negler. Jeg prøver å bygge opp muskelmassen min og derfor trener jeg litt mer nå enn før, og jeg har forstått at jeg trenger gode aminosyrer fordi de er byggesteinene til protein. For å bygge muskler trenger jeg proteiner.

 

 

 

En av de aminosyrene det finnes mest av i kollagen er glysin. En av glysins roller er å hjelpe til med å danne muskelvev ved å lage glukose om til energi som igjen gir energi til muskelceller. Det er derfor det kan være fordelaktig å bruke kollagen i forbindelse med ønske om å trene mer muskler.

 

Jeg går på lange turer med hunden min, løper litt og trener litt styrke. Jeg har vært plaget med vonde knær tidligere, men oppstarten av treningen har gått så mye bedre denne gangen. Har trua på at dette er på grunn av at jeg har tatt kollagenet til Seagarden en stund nå.

 

Kollagen er et protein som er viktig for leddene i kroppen og blir ofte betegnet som kroppens naturlige støtdemper! Etter hvert som man blir eldre, minker kroppens egen produksjon av kollagen og mange kan merke dette på blant annet vonde knær.

 

 -Jeg tror også jeg ser at det har strammet opp huden min noe og at det har gitt litt mer fukt. Jeg synes også det har vært bra for håret mitt og neglene mine. Det å bo så langt nord som i Tromsø med det været og klimaet vi har her store deler av året, tar lett knekken på både huden, håret og ikke minst neglene mine.

 

Seagarden Marine Collagen har en unik aminosyreprofil med et høyt innhold av aminosyrer viktig for sunn og vakker hud, sterke negler og sunt og fyldig hår. Marint kollagen er rikt på aminosyrene som er byggesteinene til keratin. Keratin er det strukturelle proteinet som bygger hår og negler. Aminosyren Prolin, også en aminosyre det finnes mye av i marint kollagen, er en av hovedkomponentene i keratin.

 

https://seagarden.no/pages/skjonnhet

 

Jeg har brukt kollagen hver eneste dag siden en venninne gav det til meg i februar 2020. Jeg sverger til den sorte boksen uten tilsatt smak. Jeg koker meg vann hver morgen hvor jeg etter oppkok tilsetter saften av en halv sitron før jeg tar oppi en god spiseskje med kollagen. Kollagenet løser seg så lett opp i det varme vannet. Har i årevis startet morgenen med sitronvann. At jeg nå tilsetter kollagen i dette som jeg alltid har vært så glad i, er blitt min nye, sunnere rutine. Det smaker virkelig bare sitron og jeg føler at jeg har den perfekte starten på dagen.

Det er disse tre tingene da: utseende som hud, hår og negler, samt mindre vonde knær og proteiner for muskelvekst og -vedlikehold!

 

Kollagenpulver kan blandes både kalde og varme drikker som kaffe, te, juice og smoothie. Det kan også blandes i utallige matretter. Marint kollagen er varmestabilt, og tåler temperaturer opp mot 300 grader. Det vil si at det fint kan brukes i for eksempel brøddeig, pannekake- og vaffelrøre og havregrøt. Mange liker å blande kollagen i yoghurt eller skyr.

Her kan du finne en rekke gode oppskrifter med Seagarden Marine Collagen!

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof