"Fantastiske produkter! Ikke bare for hud, hår og negler."

"Fantastiske produkter! Ikke bare for hud, hår og negler."

 

Fantastiske produkter! Ikke bare for hud, hår og negler. Jeg prøver å bygge opp muskelmassen min og derfor trener jeg litt mer nå enn før, og jeg har forstått at jeg trenger gode aminosyrer fordi de er byggesteinene til protein. For å bygge muskler trenger jeg proteiner. Jeg går på lange turer med hunden min, løper litt og trener litt styrke. Har vært plaget med vonde knær tidligere, men oppstarten av treningen har gått så mye bedre denne gangen. Har trua på at dette er på grunn av at jeg har tatt kollagenet til Seagarden en stund nå. Det er disse tre tingene da – hud, hår, negler, proteiner og mindre vonde knær!

 

Jeg sverger til den sorte boksen uten tilsatt smak. Jeg koker meg vann hver morgen hvor jeg etter oppkok tilsetter saften av en halv sitron før jeg tar oppi en god spiseskje med kollagen. Har i årevis startet morgenen med sitronvann. At jeg nå tilsetter kollagen er blitt min nye rutine. Og det smaker virkelig bare sitron.

 

Silja Aasnes (47 år), kontormedarbeider

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof