"En forbedring av smidigheten i huden"

"En forbedring av smidigheten i huden"

La meg starte med å si hvor forelsket jeg er i kollagen produktene fra Seagarden. Jeg skulle bare ønske jeg hadde visst om dette kosttilskuddet før! 

 

-Jeg er 41 år, har to små barn og driver mitt eget firma. Jeg liker mitt travle, men litt hektiske liv. Det å ha masse energi så jeg kan være aktiv og leke med barna mine er så viktig for meg. Yrket mitt er juveler og jeg vil så gjerne ha glød og føle meg bra når jeg har møter med klienter. 

 

- Jeg hadde en stund vært på utkikk etter et kollagentilskudd som kunne booste kollagenet i kroppen min. Det var ikke én spesifikk ting som jeg ønsket å forbedre eller et spesifikt sted på kroppen som plaget meg, jeg ville bare forebygge og være så god mot kroppen min som mulig.

 

-For litt over et år siden var det en venninne som gjorde meg oppmerksom på Seagardens marine kollagen. Jeg tok en liten bakgrunnssjekk, likte det jeg lærte og leste om både produktet og firma. Jeg er lært opp til å undersøke hva innholdet av kosttilskudd er og hvor naturlig det er fra Frankrike. Vi hadde faktisk det som et eget tema da jeg gikk på skolen. Nå er jeg evig takknemlig for at min venninne delte sitt skjønnhetstips med meg. Jeg har brukt kollagenet hver eneste dag siden. 

 

Seagardens marine kollagen produseres utelukkende fra villfanget hvit fisk fra det krystallklare, kalde vannet i Nord-Atlanteren. Råvarene er fra bærekraftig fiske og Seagarden er så stolt over å være Skandinavias eneste produsent av marint kollagen. Fabrikken ligger på Avaldsnes utenfor Haugesund. Det er et ekte, ærlig og 100 % norsk produkt.

https://seagarden.no/pages/om-seagarden

 

 

-Sakte, men sikkert har jeg, helt ærlig, merket en nokså amazing forbedring på smidigheten i huden min. Det høres litt rart ut, men jeg ser at dybden på de få rynkene mine rundt øynene har blitt mindre. Smilerynkene mine er jeg glad i, men de trenger ikke være dype.

 

Marint kollagen finnes i alle typer bindevev i kroppen og særlig i hud. Kollagen hjelper med å opprettholde kroppens styre og fleksibilitet.

 

-Jeg merker også en stor forskjell på neglene mine. Før var de mye mykere og tuppene delte seg, mens nå er de sterke og sunnere. Det er en stor fordel for meg i jobben min ettersom jeg ofte tar på meg ringer slik at klienter skal se hvordan de ser ut på fingeren.

 

Kollagen er rik på aminosyrer som er bygesteinene til kreatinin, det strukturelle proteinet som bygger hår og negler.

 

-Personlig bruker jeg Pure Marine Collagen. Har jeg tid, lager jeg en smoothie. Da må favorittoppskriften min være et eple, en kiwi, juice fra en halv sitron, en håndfull mynte, noen skiver agurk og en god spiseskje med kollagen. Alt i blenderen, så rett i glasset og så føler jeg at jeg har gitt kroppen min alt den trenger for å starte dagen. Det smaker skikkelig godt og sunt i tillegg.

 

https://seagarden.no/blogs/oppskrifter-med-kollagen/mangosmoothie-med-kollagen

 

Er jeg på farten, tar jeg med meg en stick med kollagen med sitronsmak. Da kan jeg blande den i et glass vann når jeg har tid, eller evt. i teen min når jeg kommer på jobb.

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof