"En forbedring av smidigheten i huden"

"En forbedring av smidigheten i huden"

La meg starte med å si hvor forelsket jeg er i kollagen produktene fra Seagarden.  Jeg skulle bare ønske jeg hadde visst om dette kosttilskuddet før! 

 -Jeg er 41 år, har to små barn og driver mitt eget firma. Jeg liker mitt travle, men litt hektiske liv. Det å ha masse energi så jeg kan være aktiv og leke med barna mine er viktig for meg. Yrket mitt er juveler og jeg vil så gjerne ha glød og føle meg bra når jeg er i møter med kunder. 

 - Jeg hadde i en periode vært på utkikk etter et kollagentilskudd som kunne booste kollagenet i kroppen min. Det var ikke én spesifikk ting som jeg ønsket å forbedre eller et spesifikt sted på kroppen som plaget meg, jeg ville bare forebygge og være så god mot kroppen min som mulig.

-For litt over et år siden var det en venninne som gjorde meg oppmerksom på Seagarden marine kollagen. Jeg leste meg opp om kollagenet fra Seagarden og ble imponert av det jeg lærte om både produktet og firmaet. Nå er jeg evig takknemlig for at min venninne delte sitt skjønnhetstips med meg. Jeg har nå brukt kollagenet hver eneste dag siden. 

Norsk marine collagen

Seagarden marine kollagen produseres utelukkende fra bærekraftig villfanget torsk fra det krystallklare, kalde vannet i Nord-Atlanteren. Seagarden er stolt av å være Skandinavias eneste produsent av marine kollagen. Fabrikken ligger på Karmøy utenfor Haugesund. Det er et ekte, ærlig og 100 % norsk produkt.

Les om Seagarden her:  https://seagarden.no/pages/om-seagarden

 

En forbedring av smidigheten i huden

-Sakte, men sikkert har jeg, helt ærlig, merket en nokså amazing forbedring på smidigheten i huden min. Det høres litt rart ut, men jeg ser at dybden på de få rynkene mine rundt øynene har blitt mindre. Smilerynkene mine er jeg glad i, men de trenger ikke være dype.

Kollagen finnes i alle typer bindevev i kroppen og særlig i hud. Kollagen hjelper med å opprettholde kroppens styrke og fleksibilitet

-Jeg merker også en stor forskjell på neglene mine. Før var de mye mykere og tuppene delte seg, mens nå er de sunne og sterke. I min jobb som juveler er det viktig for meg å ha velstelte negler. Daglig tar jeg på meg ringer slik at kundene kan få et inntrykk av hvordan ringene er på fingrene – og da er det et must å ha sunne, sterke og velstelte negler.

Kollagen er rik på aminosyrer som er byggesteinene til keratin, det strukturelle proteinet som bygger hår og negler. 

Hvordan jeg blander kollagenet

-Vanligvis bruker jeg Pure Marine Collagen. Har jeg tid lager jeg en smoothie med favorittoppskriften min: et eple, en kiwi, juice fra en halv sitron, en håndfull mynteblader, noen skiver agurk og en god spiseskje med kollagen. Alt mikses i blenderen, så rett i glasset for å nytes. Da har jeg gitt kroppen min en god start på dagen. Det smaker skikkelig godt og er i tillegg sunt.

Er jeg på farten, tar jeg med meg en stick med kollagen med sitronsmak. Kollagenpulveret fra sticks'en nyter jeg i et glass vann eller i en kopp te. Enkelt og raskt!

 

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof