"Kollagen styrker hud, hår og negler!"

"Kollagen styrker hud, hår og negler!"

 

Jeg begynte å ta Seagardens produkter siden jeg ikke spiser kjøtt, og det er da viktig for meg å få i meg riktige vitaminer og nok B12. Så da valgte jeg å teste ut Seagardens torskeprotein. Det gav meg næringen jeg trengte, og når jeg tok blodprøver hos legen var resultatene veldig gode. Jeg var veldig fornøyd med det, så nå tar jeg i tillegg Marint Kollagen med jordbær- og rabarbrasmak i shaken min hver morgen.

Etter at jeg har brukt Seagarden Marint Kollagen opplever jeg at huden ikke trenger så mye fuktighetskrem som før. Den kjennes mye glattere og mykere. Og neglene mine har også blitt bedre, noe som nok kommer av at kollagen styrker både hud, hår og negler. Det var litt tilfeldig at jeg egentlig valgte Seagardens produkter, men siden jeg studerer ernæring er jeg nok over gjennomsnittet opptatt av hva man får i seg. Når jeg googlet rundt så la jeg merke til at Seagarden hadde mange gode anbefalinger, og de virket troverdige. Jeg har fortsatt å bruke Seagarden siden de har gode produkter og er veldig ryddige og enkle å forholde seg til.

Jeg har faktisk anbefalt min svoger å teste ut marint kollagen. Han trener mye og ble veldig imponert da han sa at det faktisk inneholder mer proteiner enn veldig mange proteinshaker.

 

Heidi Bø (47 år) – miljøarbeider og studerer ernæring ved siden av jobben

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof