Fri frakt på bestillinger over kr 649,-

Torskeprotein gir overskudd til å leve livet!

Torskeprotein gir overskudd til å leve livet!

Rotcharin jobber som renholdsarbeider på Karmøy. Hun er glad for å kunne være aktiv i sin jobb og se etter barna, selv etter en tøff skade.

Jeg har skade på balanse-nerven, noe som gjorde meg slapp, kvalm og førte til hodepine. Det var min mann som anbefalte meg å prøve torskeprotein. Min første reaksjon da han foreslo torskeprotein var “Nei, det smaker sikkert fisk og vil bare gjøre meg mer kvalm.” Men da han blandet det ut i juice, smakte det godt og jeg bestemte meg for å teste ut Seagarden`s Torskeprotein ordentlig. Bruker daglig Torskeprotein i pulver og kapsler.

Nå har jeg brukt det i 2 år, og selv om jeg har hatt vondt i ryggen på grunn av nerver som er i klem, kan jeg fortsette i jobben min, noe som jeg er veldig glad for. Jeg har anbefalt Seagarden`s produkter til mine nærmeste, og har spesielt en venninne som har opplevd at både hår og negler har blitt mye sterkere. Så hun er kjempepositiv til det!

Flere artikler

Forrige Neste