"Klarer øvelser jeg tidligere ikke fikk til!"

"Klarer øvelser jeg tidligere ikke fikk til!"

 


Trond er PT, sertifisert pilates/yoga instruktør og han har tatt grunnfag og mellomfag medisin ved Oslo Met. Han har Bachelor i Akupunktur.


-Jeg er en veldig aktiv person som trener mye, både i forbindelse med jobb og på fritiden. Jeg har god forståelse på kosthold og hvordan kroppen virker så jeg spiser sunt og tar vare på meg selv. Jeg trodde jeg fikk i meg det jeg trengte for den livsstilen jeg har og for min alder. Allikevel kjente jeg stor forskjell etter at jeg begynte med kollagen fra Seagarden.

 

 

  Se Trond fortelle om sin erfaring med Seagarden Marine Collagen her:

 

 

-Den mest merkbare forskjellen var i leddene mine. Knærne mine pleide å føles stive og knirkete, særlig om morgenen. Det gjør de ikke lenger. Det var ikke noe jeg gikk og ventet på skulle skje, men en dag da jeg sto opp, tenkte jeg «wow, noe har skjedd». Jeg hadde måtte slutte å gjøre enkelte yogaøvelser fordi knærne mine ikke klarte dem, men nå kan jeg gjøre dem og helt uten smerte. Det er en skikkelig god følelse og glede å kunne gjøre disse igjen.

 

 

 

Fra Kjernekraft

 

 

Kollagen er et protein som er viktig for kroppens ledd og blir ofte omtalt som «kroppens naturlige støtdemper». Ettersom man blir eldre minker kroppens egen produksjon av kollagen, noe som kan merkes i knær og hofter.

 

-Etter å ha brukt Kollagen fra Seagarden i ca. en måned merket jeg også forskjell på huden min. Den ble litt friskere i fargen. Etter hvert merket jeg også at håret mitt ble tykkere og fyldigere. Jeg har ikke problemer med at jeg har begynt å miste hår eller at det har blitt tynnere (heldigvis), men allikevel er jeg glad for det ekstra jeg har fått.

 

Seagardens kollagen er rik på aminosyrer som er byggesteinene til proteinet kreatin. Det er det strukturelle proteinet som bygger hår (og negler). En annen aminosyre i kreatin er prolin, en aminosyre det finnes rikelig av i marint kollagen.

Det er viktig å huske på huden i hodebunnen når man snakker om hår. Det midterste hudlaget, dermis, består av 70% kollagen. Det er her hårrøttene sitter, og når kroppen med alderen produserer mindre kollagen, mister dermis noe av elastisiteten og evnen til å holde på hår.

https://seagarden.no/pages/skjonnhet

 

-Jeg har varmt anbefalt Seagardens produkter til venner og familie!   

Trond Lien (41 år), driver til daglig Yoga & Pilatesstudioet Kjernekraft, Oslo

 

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof