Frokostis

Ispinner med yogurt naturell:
* 1 eske friske jordbær (frosne for best konsistens)
* 3 dl yoghurt naturell
* 2 ss honning (eller vanilje sukker)
* 2 ss med Nurtricoll Marint Kollagen
1. Bland sammen jordbærene, honning, yogurt og kollagen (bland ut pulver med 4 ss melk før du blander inn med miksen) med en stavmikser.
2. Når den er godt blandet ca. 2 min så overfører man blandingen til en kontainer og frys i min. 4 timer men helst overnatt.
3. Kan oppbevares i fryseren i opp til 2 måneder.
Ispinner med saft / eller fruktjus:
Når du først har begynt å lage egne ispinner er det rett og slett vanskelig å slutte- smaks kombinasjonene er uendelige!
Bland ut saft, eller jus med 1 ss Nurtricoll Marint Kollagen per 150ml med veske. Mikse godt i en shaker og fyll på ispinne formene.
Færsk bær og frukt – spesiellt de som er rik i Vitamin C.
Fyll formene. Press gjerne ned hele jordbærene ned i ispinneformen (eller andre fruktbiter) – så tett inntil kanten du klarer. Det blir kjempelekkert.
Nå er pinnene klare for fryseboksen.