Hils på Christine!

Hils på Christine!


Christine begynte å jobbe som kvalitetssjef og produktutvikler hos oss i oktober. Hun har blant annet ansvar for å følge opp kvaliteten på våre produkter, utvikle nye produkter og svare på spørsmål fra kunder som måtte lure på noe. Christine har en master i Matvitenskap med spesialisering innen produksjon og utvikling, og har også studert miljø- og naturressurser.  


-Vi følger strenge retningslinjer for prøvetakning og kontroll av råvarer, og kontrollerer hver batch med kollagen som produseres. Jeg sitter på vårt kontor i Oslo, så det var veldig spennende å komme til Avaldsnes og se hvordan produksjonen foregår der. Det er en skikkelig dyktig gjeng som jobber på fabrikken vår der borte, og jeg er glad for å være en del av teamet!
 


Personlig er jeg opptatt av miljø og bærekraft, så jeg synes det er fint å se hvordan Seagarden jobber med dette. Både ved å holde produksjonen her i Norge, og ved å bruke en ressurs som vanligvis ikke blir utnyttet til å produsere kollagen av høy kvalitet. Seagarden har også blitt MSC-sertifisert, noe som viser til at råvarene kommer fra bærekraftig fiske.


Jeg har alltid vært veldig opptatt av mat, ernæring og miljø. Dette er kunnskap og interesser jeg får god bruk for i jobben min nå, der kvalitetssikring og produktutvikling er de viktigste ansvarsområdene mine. Det å få være med på prosessen med å utvikle nye produkter fra idé til lansering er veldig spennende og lærerikt, noe jeg trives godt med.
 

 
Jeg er opptatt av å holde meg oppdatert på den forskningen som gjøres på kollagen og fisketilskudd. Å få være en del av det internasjonale prosjektet AquaBiopro-fit er en super måte å lære enda mer om alle råvarene i havet som ikke blir utnyttet, og som har et stort potensial. Vi jobber nå med å utvikle nye og spennende produkter som vil bli lansert til neste år. Dette er noe jeg gleder meg veldig til!  


Jeg skriver en del bloggposter for seagarden.no. Gjennom bloggen ønsker vi å spre kunnskap om våre produkter og produksjonen, men også andre temaer knyttet til helse og ernæring. Jeg synes det er viktig å spre kunnskap og forståelse om hvordan kroppen fungerer og hvordan man best mulig kan ta vare på den; vi skal tross alt ha den noen år! Sammen med teamet prøver vi å finne temaer som folk er interessert i å lære mer om, alt fra oppskrifter til mer vitenskapelige artikler om forskning, helse og ernæring.
 


Har du forslag til temaer du ønsker å lese om, innspill eller spørsmål til noe om Seagarden eller kollagen, eller bare ønsker å drøfte noe med meg? Send det til meg på epost christine.kaasa@seagarden.no eller på vår facebookside Seagarden.

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof