På tide med litt fisk mellom slagene?

På tide med litt fisk mellom slagene?Er du en av de 3% som spiser fisk på julaften, eller går det i fet mat som ribbe eller pinnekjøtt?

Uansett er det sunt og godt å få i seg litt fisk i jula, om ikke på julaften så i romjula. Mange liker kanskje røkelaks eller sild som pålegg, og dette er en fin måte å få i seg fisk på.

Seagarden Fisketilskudd er et naturlig kosttilskudd bestående av 100% fisk, og inneholder alle de gode stoffene fra fisken, også de vi vanligvis går glipp av fra skinn og bein.

Fisketilskuddet kan tas som kapsler, eller som rent pulver som kan blandes med vann, eller brukes som smakstilsetter i fiskemiddager- og det er spesielt godt i fiskesuppe!

Her kommer en oppskrift på en enkel, varmende, sunn og spicy fiskesuppe som passer perfekt som et litt lettere alternativ i romjula:

  • Porsjonspose med fiskesuppe
  • 1ss fisketilskudd
  • Smak til med chilli, hvitløkspulver, sort pepper og karripulver for ekstra smak og antioksidanter

Tips: Tilsett gjerne ekstra grønnsaker, her er rester fra julemiddagen fint å bruke, for eksempel poteter eller gulrot i biter. For å gjøre suppen mer mettende og sunn, tilsett gjerne biter av torsk og la det trekke til fisken flaker seg.  

Nytes rykende varm med flatbrød og smør til, pynt gjerne med litt persille.

 

Klikk her for å lese mer om Seagarden Fisketilskudd!

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof