Frokostis

Ispinner med yoghurt naturell:
* 1 eske friske jordbær (frosne for best konsistens)
* 3 dl yoghurt naturell
* 2 ss honning (eller vaniljesukker)
* 2 ss med Marint Kollagen
1. Bland sammen jordbærene, honning, yoghurt og kollagen (bland ut pulver med 4 ss melk før du blander inn med miksen) med en stavmikser.
2. Når den er godt blandet ca. 2 min så overfører man blandingen til en beholder og frys i min. 4 timer men helst over natt.
3. Kan oppbevares i fryseren i opp til 2 måneder.
Ispinner med saft eller fruktjus:
Når du først har begynt å lage egne ispinner er det rett og slett vanskelig å slutte- smakskombinasjonene er uendelige!
Bland ut saft eller jus med 1 ss Marint Kollagen per 150ml med væske. Bland godt i en shaker og fyll på ispinneformene.
Fersk bær og frukt – spesielt de som er rike i Vitamin C.
Fyll formene. Press gjerne ned hele jordbærene i ispinneformen (eller andre fruktbiter) – så tett inntil kanten du klarer. Det blir kjempelekkert.
Nå er pinnene klare for fryseboksen.