Sol ute, sol inne, la huden skinne!

Sol ute, sol inne, la huden skinne!

 

Litt sol på kroppen er sunt, men ubeskyttet hud som utsettes for soleksponering og UV-stråler kan oppleve raskere nedbrytning av kollagen på grunn av dannelsen av frie radikaler. Dette kan igjen føre til tidligere tegn på aldring, som fine linjer og redusert elastisitet i huden.

Seagardens Marine Collagen har et spesielt høyt innhold av de tre aminosyrene – glysin, prolin og hydroksyprolin, alle nødvendige for dannelsen av kollagen.

Prolin er forløperen til hydroksyprolin, og avhenger av vitamin C for å kunne dannes. Uten vitamin C vil derfor ikke hydroksyprolin kunne produseres. Glysin er viktig for dannelsen av glutation, et antioksidant som beskytter kroppen mot oksidative skader på kroppens celler, som oppstår på grunn av frie radikaler.

I tillegg er vitamin C en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress og bidrar til normal kollagendannelse, som igjen har betydning for hudens normale funksjon.

Seagarden Marine Collagen + Vitamin C (Jordbær) er type I kollagen av fiskeskinn. Produktet er tilsatt acerola superfrukt, en naturlig kilde til vitamin C. Prøv det du også – 100 % naturlig, fra bærekraftig villfanget fiske.

Vi er stolt av å være Norges eneste produsent av kollagen. Tilgjengelig hos Apotek 1, Sunkost og H-kjeden.

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof