Lag deg en kopp deilig, varmende chai-te med kollagen!

Lag deg en kopp deilig, varmende chai-te med kollagen!


Nå som vinteren er her og det er kaldt og surt ute, passer det godt med en god kopp te. Chai-te er en type krydret indisk te, ofte tilsatt melk. Faktisk betyr chai te på indisk, så det å kalle det te-te er kanskje litt tullete?
Uansett, dette er en type te med masse smak, krydder og antioksidanter. Ordentlig chai-te er ofte produsert i Assam-regionen og kalles derav Assam-te. Dette får du tak i på steder med godt utvalg av te, gjerne i løsvekt.
Det går også an å få tak i ferdige poser med chai-te, dette kan også brukes, men for mest mulig autentisk smak anbefales Assam-typen.

Ingredienser:
  1. 3 ss chai-te (helst assam) / 2-3 poser chai-te avhengig av styrken
  2. 1 ts fersk, revet ingefær (jo mer ingefær, jo sterkere blir teen)
  3. 5 kardemomme, knust
  4. 1 kanelstang
  5. 3 nellik
  6. 3 ss sukker (eller annet søtningsmiddel)
  7. 1 dl vann
  8. 5 dl melk
  9. 5 g Pure Marint Kollagen
Slik går du fram:
  1. Start med å ha vann og krydderne i en liten kjele. Kok opp, og la det småkoke et par minutter.
  2. Ha i melk og te. La det stå og småkoke i rundt 15 minutter.
  3. Ha i sukkeret eller søtningsmiddelet, samt kollagenet. La det stå og småkoke til sukkeret og kollagenet er oppløst.
  4. Når teen er klar, finner du frem en liten sil. Legg den over koppen eller glasset, og hell te over.

Nyt, og drøm deg bort til eksotiske varmere strøk

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof