Saftig lavkarbobrød med kollagen!

Her kommer oppskrift på et saftig, næringsrikt og mettende brød med kollagen:
Ingredienser:
4 egg
1 ts bakepulver
0,5 boks crème fraîche
3 ss solsikkeolje
60 g kruskakli
40 g linfrø
50 g sesamfrø
50 g solsikkekjerner
2 ss Pure Marine Collagen
Slik gjør du det:
Ha eggene i en bolle. Tilsett solsikkeolje og crème fraîche og visp alt sammen.
Bland alt det tørre sammen i en annen bolle. Hell dette så oppi bollen med det våte. Rør med en sleiv.
Vent med bakepulveret til slutt. Ha røren i en medium stor brødform, som enten er smurt eller er dekket med bakepapir.
Stek på nederste rille i ovnen, i ca. 55 min avhengig av ovn, ved 180 grader. Avkjøl på rist og nyt!
Brødet bør spises relativt raskt ettersom holdbarheten blir noe begrenset ved tilsetning av kollagen i deigen.