Sliter du med lavt energinivå?

Sliter du med lavt energinivå?

Det er mørketid og grått, og nå som vi har hatt koronapandemien over oss i snart ett år er det mange som kjenner på utmattelse og et lavere energinivå enn ellers.

Vi savner å kunne være spontane og invitere til middager, feire bursdager og dra på utenlandsferie. Og mange kjenner at de savner treningssenteret og det overskuddet man fikk etter en økt der. En del har mistet jobben eller gått over til hjemmekontor, som ofte innebærer mer stillesitting enn ellers.

Men hva er det egentlig som gir oss overskudd, og er det noe vi kan gjøre for å få opp energinivået litt?

Prøv Seagarden fisketilskudd i dag! 

Her kan du lese 5 tips om hvordan du kan få en bedre hjemmekontorhverdag!

 

Kom deg ut! Forskning tilsier at det å få litt dagslys hver dag er med på å redusere sjansen for å bli deprimert og øker energinivået. Selv om det er overskyet har det også effekt å komme seg ut i dagslys. Å gå en tur i lunsjen er en fin måte å få til dette på, og har du grøntområder i nærheten er dette ekstra effektfullt..

Sosiale relasjoner Under korona er det ekstra mange som kjenner på isolasjon og ensomhet. For mange er det vanskelig å få til fysiske møter nå, men et fint alternativ er å plukke opp telefonen og ringe eller bruke videosamtale for å holde kontakten med nære og kjære. Mange har funnet alternative måter å holde kontakten på med for eksempel digitale quiz- og vinkvelder. Her er det lov til å være kreativ!

Gjør noe meningsfylt Hva er meningsfullt for deg? Å lære noe nytt, å hjelpe noen? Det å gjøre noe meningsfylt gir mestringsfølelse og er viktig for at vi skal ha det bra. Kanskje du kunne tenke deg å begynne å jobbe frivillig, lære et nytt språk, eller kanskje å strikke? Sett for eksempel av en kveld i uken til en ny hobby eller noe annet du kunne tenke deg å bruke tiden din på.

Et sunt og variert kosthold De fleste har hørt at det er viktig å få i seg nok fisk og grønt og å spise variert. Det du putter i kroppen har nemlig mye å si for hvordan du føler deg, og energinivået ditt. Spiser du mat med mye fiber og protein som gir en sakte blodsukkerstigning, får du et jevnere energinivå enn om du spiser mat som er raffinert og med lite næringsstoffer. 

 

Visste du at fisk er kilde til vitaminer og mineraler som kan hjelpe med å løfte energinivået ditt?

Seagarden Fisketilskudd er en naturlig næringsrik blanding av rent fiskekjøtt, -bein og -skinn av torsk, sei og hyse. Fisken blir skånsomt behandlet for å bevare alle næringsstoffene.

Blandingen er 100 % naturlig, tas lett opp i kroppen, og inneholder hele 66 % protein og en rekke viktige vitaminer og mineraler som B12, jod, kalsium, selen og fosfor.

 

B12-mangel er en av de vanligste grunnene til lavt energinivå, og fører på sikt til lav blodprosent.

Jod er viktig for hormonbalansen, og at stoffskiftet fungerer som normalt

Kalsium og fosfor er viktige mineraler som kroppen trenger for å bygge sterkt benvev og sterke tenner- passer godt for de som ikke inntar meieriprodukter

Selen er et mineral som bidrar til beskyttelse av DNA, proteiner og lipider mot oksidativt stress, og bidrar til et normalt immunsystem. 

 

Du kan kjøpe våre produkter hos Sunkost, Life, Kinsarvik, Arnika eller i nettbutikken vår.

Prøv Seagarden fisketilskudd i dag!

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof