Gjesteblogger Bertine Zetlitz: Endelig varmere og lysere tider!

Gjesteblogger Bertine Zetlitz: Endelig varmere og lysere tider!

VÅR, SOL, HUD OG KOLLAGEN!

Så var vi der igjen, årstiden vi blåhvite nordmenn hiver oss på solseng, strand og lignende for å få vår daglige dose vitamin D.

Med min typisk nordiske hud, ble jeg som barn og ungdom aldri brun, så jeg solte meg heller ikke, noe jeg er kjempehappy for i dag.

Som voksen (etter graviditeter), skjedde det plutselig noe med huden min, og jeg fikk farge når jeg solte meg. For en fest! Tenkte jeg og «gønna» på.

Men soling er jo som alle vet, ganske hardcore for huden og solfaktor lavere enn 30 er uaktuelt. Det å vite at jeg i løpet av de siste par årene har laget meg en vane som også styrker huden innenfra blir en ekstra trygghet når jeg nå forlater den litt beskjedne sommeren vi har hatt i det siste og snur nesa mot mitt sommerparadis.

Det eneste produktet jeg noensinne har hatt lyst til å inngå et samarbeid med, Seagarden Marine Collagen, fortsetter å overbevise meg jo lenger jeg bruker det. Hår, hud og negler er sterke og sunne og kroppen min, som jeg beveger mye – både yoga og styrketrening fungerer knirkefritt.

 

Da jeg ringte Sigrid på Seagarden for å få litt info om sol, hud og kollagen, hadde hun facts som gjorde at jeg. Så i stedet for å pakke nok, gjør jeg heller plass til en boks med kollagen i kofferten.

Sigrid lærte meg at solen reduserer mengden av vitamin – C i huden. Litt sol på kroppen er jo bare sunt, men hud som utsettes for soleksponering og UV stråler kan oppleve raskere nedbryting av kollagen pga. dannelsen av frie radikaler. Dette kan igjen føre til tidligere tegn til aldring, som fine linjer og redusert elastisitet i huden.

OK!

Dette var litt facts, som jeg tenker, at om du fremdeles leser dette innlegget, kan synes det er godt å vite om!

 

Det som er spesielt kult, er at Seagarden også har kollagen sticks med vitamin C (og frisk sitronsmak), som da i tillegg booster kollagen og elastinproduksjonen i huden og beskytter mot solen. Og ja, det er helt naturlig vitamin C fra Acerola. 

Enkelt og veldig greit å legge til morgenrutinene dine, med både sitron og jordbærsmak om du ikke vil gå «Au naturel».

Laget av torskeskinn fra villfanget torsk i Nord-Atlanteren, trygt, rent og bærekraftig.  

What’s there not to love?

 

 

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof