Sterkere negler og fyldigere hår

Sterkere negler og fyldigere hår

Artist Bertine Zetlitz (44) er en av mange trofaste brukere av kollagentilskudd fra Seagarden. Hun drikker det hver morgen oppløst i vann. 

 –Jeg, som aldri har hatt særlig mye hår, har plutselig hele hodet fullt, samtidig som neglene både har blitt lange og sterke. Huden min føles også mer fuktig og elastisk.

Bertine Zetlitz

 

 

Bertine er imponert over virkningen av kollagenpulveret


Proteiner er blant de viktigste byggeklossene i kroppen vår, og mange av dem er helt nødvendige for å danne skjelett, organer, bindevev, muskler, hud og hår. Av alle proteinene i kroppen vår er omkring en tredel kollagen. Kollagenet bidrar til å opprettholde kroppens styrke og fleksibilitet, og finnes særlig i hud og i alle typer bindevev. (Kilde:1)

Visste du at kollagenet i kroppen gradvis brytes ned etter hvert som vi blir eldre? Fra midten av tyveårene endrer huden struktur og blir tynnere, tørrere og mindre elastisk. Det antas at vi har mistet omkring 30 % av kollagenet ved 45 års alder.

 

Kollagen ikke bare for utseende


Om 45-åringen skal klare å holde på med lidenskapen sin resten av livet, er hun avhengig av friske ledd.

– Jeg vet at produksjonen av det naturlige kollagenet i kroppen blir langsommere med alderen. Jeg føler at jeg får mindre skader i forbindelse med ashtanga yoga, som jeg både praktiserer og underviser regelmessig, og som er fysisk krevende, sier Bertine.


Hvordan virker kollagentilskudd?

Kollagen er store strukturelle proteiner. Det tar kroppen lengre tid å bryte ned og utnytte disse sammenlignet med peptider og aminosyrer. Marint Kollagen fra Seagarden består av små peptider som er enkle for kroppen å ta opp. Peptidene bidrar med aminosyrer som tas opp i blodet, og distribueres i kroppen der det er behov for dem.

Mange ser gode effekter av å ta Seagardens kollagentilskudd regelmessig. En klinisk dermatologisk studie gjennomført med 20 kvinner i alderen 40-55 år, viste en signifikant økning i hudens fuktighetsnivå i ansiktet etter åtte ukers inntak. Den gjennomsnittlige forbedringen i fuktighetsnivået var på hele 34,8 prosent. 


Seagardens Marint Kollagen er et rent kollagentilskudd fra nordatlantisk, villfanget torsk. Vi bruker råvarer fra bærekraftig fiske og er stolt av å være norges eneste produsent av kollagen.

Det tilsettes acerola, en naturlig kilde til vitamin C som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse.


 

 

Referanser
1. Lodish et al., Molecular Cell Biology, Sixth edition, 2008 by W.H. Freeman and Company. s, 825

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof