Vafler med kollagen

Vafler med kollagen

Det er lite som smaker bedre enn nystekte sprø vafler etter en dag i skog og mark. I Norge har vi lange vaffel-tradisjoner og mange har sin egen vri på røra, tilbehøret eller spisemåte. Enten du foretrekker brunost, syltetøy og rømme eller å spise med pølse. Vi har også laget vår egne vri på den tradisjonelle vaffelrøren. Seagarden Pure Marine Collagen har en nøytral smak og passer derfor perfekt i røra, for å gi den en ekstra boost.

4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts natron
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker
1 ts malt kardemomme
1/2 ts salt
1 dl lettmelk
3 dl kulturmelk
2 dl lettrømme
2 egg
100 g meierismør
10 g pure marine collagen
Pisk egg og sukker luftig, rør inn melk, kulturmelk og vann, bland alt det tørre og rør inn til en klumpfri røre. La røren svelle i ca. 15 min. Tilsett smeltet smør og stek vaflene gyllenbrune.
(Oppskriften er hentet fra tine.no og tilpasset).

Flere artikler

Forrige Neste

Relaterte Produkter

Social Proof