100% naturlige proteiner av villfanget torsk

SEAGARDEN TORSKEPROTEIN - ET KOMPLETT PROTEINTILSKUDD

Fullverdig protein
Raskt opptak i kroppen
Opprettholder energinivået
Selges i kapsler eller som pulver med tilsatt kollagen og smak

Fisk er en god kilde til kvalitetsprotein som tas enkelt opp i kroppen (høy biotilgjengelighet) og bidrar til å opprettholde og bygge muskelvev. Seagarden Torskeprotein er et naturlig protein rett fra havet. Torskeprotein lages ved at torskefileter blir dampkokt, tørket og malt til fint pulver. Prosessen er svært skånsom og bevarer alle de viktige mikronæringsstoffene i fisken.

• Kilde til jod og vitamin B12. Produktets naturlige kombinasjon av vitamin B12 og jod bidrar til å
opprettholde kroppens energimetabolisme, samt redusere tretthet og utmattelse.

• Fullverdig proteinkilde av høy kvalitet. Et komplett proteintilskudd med alle de essensielle aminosyrene,
samt vitaminer, mineraler og marine omega-3 fettsyrer (EPA + DHA)

«HVORFOR TORSKEPROTEIN + MARINT KOLLAGEN SIER DU?»

Seagarden Torskeprotein med marint kollagen inneholder ca. 50 % kollagenpeptid fra norsk torskeskinn.

• Seagarden Marint kollagen er av type I kollagen som naturlig finnes i blant annet hud, bindevev og bein.
• Seagarden Marint Kollagen ekstraheres fra torskeskinn, klippes opp til mindre peptider og tørkes til et hvitt, luftig pulver.

Kollagen finnes naturlig i hud og bindevev og utgjør en tredjedel av kroppens totale proteininnhold. Fra midten av 20-årene svekkes kroppens kollagennivå gradvis og ledd blir dermed mer utsatt for slitasje og hudens kollagenkvalitet reduseres.

Anbefalt daglig inntak
Kapsler: 6-10
eller
1 spiseskje (ca. 10 g) pulver.

Pulveret røres ut i 2–3 dl kaldt vann, melk, juice eller smoothie. Blandes godt, bruk gjerne en shaker.
Tas før og etter trening, eller som et lite mellommåltid.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for barn. Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med bløtdyr og skalldyrallergi.

Tips til bruk
For en mildere smak kan du tilsette yoghurt, skyr, kesam, kefir eller Biola. Du kan også tilsette vårt protein i supper, sauser og gryter. Produktet smaker best når det er nylaget og vi anbefaler derfor å innta det med en gang det er laget.

Det anbefales å spise protein av god kvalitet til alle måltider.