Fisketilskudd - fisken har mer enn bare omega 3

Fisketilskudd er et 100 % rent naturprodukt som gir en unik, næringsrik blanding av 3 typer villfanget, arktisk norsk fisk: torsk, sei og hyse. 

Fisken blir dampkokt, tørket og malt til et fint pulver slik at alle naturlige næringsstoffer blir bevart.

Fisketilskudd inneholder hel fisk: kjøtt, skinn og bein, og inneholder derfor fullverdige proteiner (66 %) med alle de essensielle aminosyrene samt mer enn 15 vitaminer og mineraler, blant annet vitamin B12, kalsium, fosfor, jod og selen.

Alle næringsstoffene finnes i ren og naturlig form, som er lett for kroppen å ta opp. Produktet er ikke tilsatt kunstige virkestoffer, vitaminer, smak, luktkamuflering av noe slag - kun fisk skånsomt bearbeidet til et 100 % naturlig Fisketilskudd.

Viktig for immunforsvar og benhelse

10 gram Fisketilskudd dekker 93 % av dagsbehovet for kalsium og rundt 50 % av dagsbehovet for jod og fosfor, og en tredel av dagsbehovet for selen og B12.

Selen og vitamin B12 er viktig for et sunt immunforsvar. Kalsium og fosfor bidrar til å opprettholde normale knokler og tenner. Et godt alternativ for deg som ikke inntar melk eller meieriprodukter.

Studier viser blant annet at fiskeproteiner kan normalisere forhøyet blodtrykk, ha forebyggende effekt på diabetes 2, og ha en slankende effekt. En stor studie i Stockholm som har fulgt barn fra fødsel til 8-årsalderen viser også at fisk reduserer risiko for allergi betydelig.

Fisketilskudd for et langt og sunt liv- lansert i 1965

Fisketilskudd ble først produsert for over 50 år siden, og produktet ble raskt svært populært i Nord-Norge. Seagarden jobbet flere år før vi klarte å lage et trygt og høykvalitets fiskemel for human forbruk.
Det er ingen produkter på markedet som leverer på så mange parameter som Seagarden Fisketilskudd.

Vi har mange trofaste kunder som har tatt Fisketilskudd i mange år, og vi mottar jevnlig tilbakemeldinger fra kunder som forteller at Fisketilskudd er et viktig produkt for deres helse. Les tilbakemeldinger fra våre kunder her.

Hvorfor er det viktig å spise mer fisk? 

Kostholdsundersøkelser viser at inntaket av fisk går ned. Unge under 34 år har hatt en reduksjonen i fiskekonsum på 46 % siden 2012, i følge forbrukerpanelet GFK Norge som analyserer norske husholdningers innkjøpsvaner.

Fisk inneholder mange viktige næringsstoffer, og det er anbefalt med et inntak på 300-450 g pr. uke. Ikke alle får til dette, og kan derfor ha nytte av å ta kosttilskudd.

Seagarden Fisketilskudd inneholder tre ulike typer hvit fisk, er laget på en skånsom måte som tar vare på næringsstoffene, og bruker hele fisken, i stedet for bare filetene. Dette gjør at næringsinnholdet blir mye høyere enn ved inntak av fileter, som er vanlig i dagens kosthold.

Vitaminer og mineraler i Fisketilskudd

Kalsium
Den viktigste byggesteinen i skjelettet vårt, og en viktig komponent for alt støttevev i kroppen. Kalsium er også viktig for at muskler, hjerte og nervesystem skal fungere normalt, og for muskelsammentrekningene, hjerterytmen, funksjonen til nervesystemet og for at blodet skal koagulere.

Jod
Et essensielt sporstoff som er nødvendig for at skjoldbruskkjertelen kan produsere livsviktige hormoner. Jod kan ikke dannes i kroppen og må tilføres via mat og drikke. Mager fisk er en av de viktigste kildene til jod i det norske kostholdet, og inneholder dobbelt så mye jod som fet fisk.
Jod er viktig for barn som vokser for å sikre normal vekst og utviklingen av sentralnervesystemet. Derfor er det også viktig at gravide får i seg anbefalt mengde jod. Jodmangel kan medføre lavt stoffskifte og struma.

Selen En av naturens kraftigste antioksidanter, og utgjør en viktig del av kroppens immun- og antioksidantforsvar. Selen kan forebygge mange typer kreft, hjerte- og karsykdommer, allergier, samt være med å styrke immunforsvaret ditt. Lavt inntak av selen er blitt relatert til økt risiko for kreft, og økt dødelighet ved kreft. Fisk er en god selenkilde, den inneholder 300-500 µg selen per kg, men fordi fiskeforbruket i Norge er lavere enn kjøttforbruket, får mange i seg for lite selen. 

Fosfor
Viktig for sterkt benvev, sterke tenner og fettsyretransport. Det er også viktig for frigjøring av energi, samt regulering av stoffskiftet. Fosfor kan ikke dannes i kroppen og må tilføres via mat og drikke.

Vitamin B12
Produseres ikke i kroppen og må tilføres gjennom kosten/kosttilskudd. B12 bidrar bl.a. til dannelsen av røde blodceller og normal nervefunksjon, og er også viktig for dannelse av arvestoff og i omsetningen av fett, karbohydrat og protein. Man antar at 10% av de eldre i nordiske land lider av B12-mangel.

Omega3 EPA+DHA
Essensielle fettsyrer som må tilføres gjennom kosthold/kosttilskudd. En rekke studier har vist at Omega-3-fettsyrene EPA og DHA kan være gunstig med tanke på hjerte- og karsykdommer, ulike former for kreft, Alzheimers og benskjørhet, og barns mentale utvikling. Mange tror fet fisk og tran er den eneste kilden til Omega3, men forskning har vist at også et inntak av hvit fisk kan redusere triglyseridnivået i blodet. 

Fisketilskudd i pulver inneholder 250 g pulver, noe som tilsvarer 25 dagers forbruk ved 10 gram per dagsdose. 

Fisketilskudd i kapsler inneholder 250 kapsler, noe som tilsvarer mellom 25 og 41 dager. Anbefalt daglig inntak 6-10 kapsler, og kan gjerne fordeles gjennom dagen.

Øvrige stoffer i Seagarden Fisketilskudd 

Vitamin D regulerer innholdet av kalsium og fosfor i blodet og styrker benbygningen.

Magnesium er viktig for muskelvekst, ledd, opptak av Vitamin D, kolesterol- og blodsukkerbalanse.

Jern
er viktig for blod og oksygentransport.

Mangan
er viktig for stoffskiftet, spesielt med hensyn til fett-og karbohydratomsetning.

Kalium
er viktig for syrebase-balansen i kroppen, og for at nerver, muskler og nyrer skal fungere normalt.

Vitamin A
stimulerer vekst, utvikling, syn og immunforsvar.

Vitamin B2
er nødvendig for energiomsetningen av bl.a. proteiner i kroppen, og viktig for vekst, syn, hud, hår, negler og nervesystemet.

Vitamin E
styrker immunforsvaret, får sår til å gro fortere, og forbedrer sirkulasjonen i kroppen.

Andre gode effekter av Seagarden Fisketilskudd

 Andre fordeler er knyttet til generelle virkninger av å spise fisk jevnlig, slik som senkning av det farlige LDL-kolesterolet, og forbedring av glukosetoleransen. Studier viser også at fiskeproteiner kan normalisere forhøyet blodtrykk, ha forebyggende effekt på Diabetes 2, og slankende effekt.
En stor studie i Stockholm som har fulgt barn fra fødsel til 8-årsalderen viser også at fisk reduserer risiko for allergi betydelig.

Hvordan bruke fisketilskudd?

Fisketilskudd i pulver er et helt naturlig produkt som smaker fisk. Pulveret gir ikke "fiskeoppstøt" slik man kan få av tran.  
Anbefalt daglig inntak er 1 spiseskje (10 g) Fisketilskudd, røres ut i saft, juice, smoothie eller vann. For en mildere smak kan du tilsette pulveret i yoghurt, Skyr, Kesam, Kefir eller Biola. Bruk gjerne en shaker.
Du kan også tilsette Fisketilskudd-pulver i fiskesuppe, sauser eller gryter for en rund og god fiskesmak.
Finnes i pulver- og kapselform, kapsler passer for de som ikke er så glad i fiskesmak.

Generell info

Kosttilskudd skal ikke erstatte et balansert og variert kosthold. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides. Oppbevares lukket på et kjølig og tørt sted, utilgjengelig for barn.

Inneholder fisk, kan inneholde spor av skalldyr og bløtdyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk, bløtdyr- eller skalldyrallergi.

Hvem passer Fisketilskudd for?

• For de med en aktiv livsstil
• For de som ønsker å spise mer fisk
• For de som ønsker sterkere beinbygning, forebygging av beinskjørhet
• For de som ønsker å styrke immunforsvaret 
• Viktig for en normal fettforbrenning 
• For barn som vokser og trenger mer kalsium eller jod 
• For alle som trenger å komme seg etter sykdom, barnefødsel osv 
• Næring for hud, hår og negler, samt viktig for nervesystemet og synet
• Viktig for energiomsetning, muskler og støttevev 

Hvorfor Seagarden Fisketilskudd?

•Norsk produkt av norsk fisk produsert i Norge
•Bærekraftige råvarer fra villfanget hvit fisk 
• Produktene er 100 % naturlige
• Ingen kunstige tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller antibiotika
•God kilde til jod, kalsium, fosfor, selen og B12
• Høyt innhold av protein (66 %)
•Fisketilskudd er et helt naturlig produkt som er lett for kroppen å ta opp.
•Fisken blir skånsomt behandlet slik at alle naturlige næringsstoffer blir bevart. 
• Lett å fordøye, naturlig smak og lukt av fiskEkte, ærlig og 100 % norsk  


Seagarden produserer marint kosttilskudd utelukkende fra villfanget fisk.

Vi bruker råvarer fra bærekraftige, MSC-sertifiserte råvarer fra det krystallklare, kalde vannet i Nord-Atlanteren.

Fisketilskudd passer for de som ønsker å få i seg mer fisk på en enkel måte, og med det få i seg alle de gode næringsstoffene fisk har å by på.

Alle våre produkter er selvsagt 100 % naturlige og uten uønskede ingredienser og forurensende stoffer.
"Fisketilskudd gir deg en sunn, frisk og sterk kropp"

"Jeg har tatt Fisketilskudd i ca. 35 år, navnet har endret seg flere ganger, men innholdet har alltid vært det samme.

Jeg kuttet ut melk for ca.25 år siden og etter det har Fisketilskuddet gitt meg den ekstra kalken jeg trenger og klart bidratt til at jeg i dag, som 72 åring, har en frisk, sterk og sunn kropp.

Innholdet i Fisketilskudd gjør at det, med fordel, kan tas av alle, ikke minst damer for å forebygge benskjørhet (osteoporose).

Tar du Fisketilskudd "jamt og trutt", vil du, etter hvert merke forskjell på helsen/kroppen din. For meg har Fisketilskudd blitt en viktig del av mitt kosthold og derfor har jeg fortsatt med det i alle disse årene."

Trygve Hagland (72)

Fisketilskudd mot underernæring

Seagarden støtter arbeid mot underernæring i Sierra Leone.
Vi har støttet prosjektet Sealife siden 2004, og dekker i tillegg til Fisketilskudd forsendelseskostnaden fra Norge til Rotifunk.

Sealife-prosjektet tilbyr måltider tilsatt Fisketilskudd til gravide og ammende, underernærte og skadede barn, og mennesker som lever med livstruende sykdommer som tuberkulose, AIDS, diabetes, kreft, kronisk malaria og hepatitt.

Fiskepulveret er en god proteinkilde, i tillegg til vitaminer, jod og omega 3, som er nødvendige for å bygge en sterk og sunn kropp. Proteinrik mat er vanskelig å få tak i Rotifunk, men svært viktig for vekst hos barn. 
For mer informasjon, gå inn på www.rotifunk.no

Social Proof