Fri frakt på bestillinger over kr 649,-

Kollagen

  

HVA ER KOLLAGEN ?

Kollagen fungerer som “limetsom holder kroppen vår sammen. Kollagen, fra det greske ordet kolla (betyr lim), er et strukturelt protein som gir styrke, elastisitet og fleksibilitet til hud, ledd og ben.

MARINT KOLLAGEN PROTEIN TYPE 1

Kollagen er essensielt for å opprettholde en ung og smidig hud. De to vanligste typene av kollagen er type I og type II. Type I finnes i hele kroppen, unntatt i bruskvevet, og står for det meste av kollagenet i kroppen vår. Det fin- nes i blant annet hud, hår, negler, sener, leddbånd og beinvev. Type II er den viktigste delen i brusk. Vanligvis finnes type III sammen med type I, f.eks. i hud. Sammen utgjør type I, II og III hele 80-90 % av kollagenet i kroppen. (1) 

Vår Marine kollagenpeptider er utvunnet fra torskeskinn (Gadusmorhua) som er type I kollagen.

De små hydrolyserte kollagenpeptidene er lett absorbert i kroppen og bidrar til å stimulere kroppens egne kollagenproduserende celler.

 

DETALJENE SOM TELER

Nutricoll Marint Kollagen er den eneste, reineste og sterkeste marint kollagen produsert i Norge. Laget KUN av 100% naturlige bærekraftige ingredienser av vilt fanget fisk fra Nord-Atlanteren. Trenger du mer bevis ? 

Les mer om Marint Kollagen i våre nye brosjyre her!