Kollagen for glødende hud!

Proteiner er blant de viktigste byggeklossene i kroppen vår, og mange av dem er helt nødvendige for å danne skjelett, organer, bindevev, muskler, hud og hår. Av alle proteinene i kroppen vår er omkring en tredel kollagen. Kollagenet bidrar til å opprettholde kroppens styrke og fleksibilitet, og finnes særlig i hud og i alle typer bindevev. (Kilde:1)

Visste du at kollagenet i kroppen gradvis brytes ned etter hvert som vi blir eldre? Fra midten av tyveårene endrer huden struktur og blir tynnere, tørrere og mindre elastisk.  Det antas at vi har mistet omkring 30 % av kollagenet ved 45 års alder.

Få ny glød med naturlig norsk kollagen

Bertine Zetlitz er en av mange trofaste brukere av Seagarden sitt kollagentilskudd og drikker det oppløst i vann hver morgen. Både negler og hår vokser fort samtidig med at neglene føles sterkere og huden mer jevn og elastisk. Hun føler også at hun får mindre skader i forbindelse med den fysisk krevende treningsformen ashtanga yoga som hun både praktiserer selv og underviser i regelmessig, og som er fysisk krevende.

  

“Jeg er veldig fysisk aktiv med yoga som hovedfokus. Jeg vet at produksjonen av det naturlige kollagenet i kroppen blir langsommere med alderen, og jeg trenger  muskelstyrke samt friske ledd og ligamenter til yogaen, som jeg vil gjøre resten av livet, sier Bertine Zetlitz. .” (Bertine Zetlitz - Foto: Magnus Westerlund) 

Hvordan virker kollagentilskudd?

Kollagen er store strukturelle proteiner, noe som gjør at det tar lengre tid for kroppen å bryte ned og utnytte disse sammenlignet med peptider og aminosyrer. Marint Kollagen fra Seagarden består av  små peptider som er enkle for kroppen å ta opp. Peptidene bidrar med aminosyrer som tas opp i blodet og distribueres i kroppen der det er behov for dem.

Mange ser gode effekter av å ta Seagardens kollagentilskudd regelmessig. En klinisk dermatologisk studie gjennomført med 20 kvinner i alderen 40-55 år viste en signifikant økning i hudens fuktighetsnivå i ansiktet etter åtte ukers inntak. Den gjennomsnittlige forbedringen i fuktighetsnivået var på hele 34,8 %!

 

100 % naturlig kosttilskudd fra fisk

Seagarden er Norges og Skandinavias eneste produsent av 100% marint kollagen. Det benyttes utelukkende rene råstoffer fra villfanget fisk i det krystallklare, kalde vannet i Nord-Atlanteren. Råstoffet kommer selvsagt fra bærekraftig fiske.

 

Bestill Seagarden Marint Kollagen her

Seagarden Marint Kollagen er det beste marint kollagen produsert i Norge. Torskeskinn brukes som råstoff, og dette er 100% bærekraftig fisk i Nord-Atlanteren.

 

 

Referanser

1. Lodish et al., Molecular Cell Biology, Sixth edition, 2008 by W.H. Freeman and Company. s, 825