Bli abonnent

Derfor bør du abonnere!

Som abonnent får du ditt kosttilskudd levert rett hjem i din postkasse. Vi leverer til riktig tid og til riktig pris – så slipper du å huske på å kjøpe nytt i butikken. 

Lavest pris

Ingen bindingstid

Fast leveranse 

 

 

Hvordan fungerer det ?

Abonnementet er månedsbasert, og fordrer minimum ett produkt per mnd. Abonnementet tegnes ved bekreftelse på at kjøper er minimum 18 år, og ved å godta salgsbetingelsene. Abonnementet har ingen bindingstid, og løper til det sies opp.  Abonnementet kan inneholde flere bokser per måned, og bestilles ved å krysse av for ønsket antall i bestillingsmodulen. Ved abonnement på flere bokser per måned øker prisen tilsvarende, og også porto blir justert i henhold til vekten. 

 

Enklere blir det ikke!

Vi skreddersyr abonnementet etter dine behov, og du har til enhver tid muligheten til å fremskynde eller utsette leveringen. Det gjør du enkelt selv på min side – eller du kan ringe oss eller sende oss en e-post så ordner vi det for deg!

 

Ring oss for hjelp eller bestilling på 52 85 94 80, alle hverdager kl 09:00-15:00.

Lurer du på hva du kan gi til en som har alt? Hva med et abonnement på noen av våre produkter? Gi et abonnement på god helse!

 

Som abonnent hos oss får du våre bestselgende produkter til rabattert pris. Vi registrerer abonnementet med en mottaker og en betaler. Dersom du ønsker å gi abonnementet i gave, går du inn på produktet du ønsker å gi, legger inn din betalingsinfo og den som skal motta gaven sin adresse. Første levering er gratis (du betaler kun porto på 75,-). Du velger selv hvor mange måneder abonnementet skal vare og er selv ansvarlig for å si det opp.

 

Er du usikker på hvilket produkt du skal velge? Les vår korte introduksjon under eller ta kontakt så hjelper vi deg.

 

Rent Marint Kollagen og Marint Kollagen + Sitron: Til han eller hun som har en aktiv livsstil og ønsker å ta vare på ledd og muskler, forebygge skade samt yte det lille ekstra under trening.

Marint Kollagen + Vitamin C (Jordbær & Rabarbra) og Marint Kollagen + Vitamin C (Sitron): Til han eller hun som er opptatt av å ta vare på hud, hår og negler, og ønsker å forebygge tegn til aldring fra innsiden.

Fisketilskudd i pulver og Fisketilskudd i kapsler:  Til han eller hun som ikke får i seg nok fisk i løpet av en hektisk uke og derfor går glipp av fiskens mange viktige næringsstoffer.

 

Social Proof