Fri frakt på bestillinger over kr 649,-

Om oss

Seagarden er Norges eneste produsent av 100 % naturlig kosttilskudd fra fisk, og Skandinavias eneste produsent av marint kollagen. Vi benytter utelukkende rene råstoffer fra villfanget fisk i det krystallklare, kalde vannet i Nord-Atlanteren, og råvarene kommer selvsagt fra bærekraftig fiske. Våre kosttilskudd er av høyeste kvalitet og tilbyr en rekke essensielle næringsstoffer og fordeler for helsen – få alle de gode effektene fra fisk, raskt og enkelt.

 

Vårt hovedkontor ligger i Avaldsnes på Karmøy, og vi har i tillegg fabrikker i Tromsø og på Senjahopen. Samtidig som vi nyter godt av områdets lange tradisjon for fiske, er vårt fokus på innovasjon og banebrytende utvikling av ingredienser.

 

Fisk og annen sjømat utgjør livsgrunnlaget for kystsamfunn verden over, men mange steder er grensen for bærekraftig innhøsting av fiskebestandene nådd. Seagarden tar dette på alvor, og de fleste av våre produkter er MSC-sertifiserte, noe som innebærer en garanti for at produktet kommer fra bærekraftig fiske (MSC: Marine Stewardship Council, les mer på www.MSC.org). 

 

Seagarden samarbeider med banebrytende fagmiljøer på Haukeland/Universitetet i Bergen, NOFIMA, NTNU og Universitetet i Nord-Norge. og er med på utviklingsprosjekter støttet av Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Alle Seagardens påstander kan underbygges av kliniske studier, blant annet bidrar Dermatest® Institute i Tyskland med uavhengige tester av våre skjønnhetsprodukter. Du kan lese mer om kliniske studier her.

 

Seagarden er ISO 22000-sertifisert, som er en internasjonal standard for matvaresikkerhet. Du kan være sikker på at du får rene, trygge og effektive produkter når du velger Seagarden.