Fisketilskudd mot underernæring

Seagarden støtter arbeid mot underernæring i Sierra Leone. Vi har støttet prosjektet Sealife siden 2004, og dekker i tillegg til fisketilskudd forsendelseskostnaden fra Norge til Rotifunk.

Seagarden har støttet et prosjekt som tilbyr måltider tilsatt fisketilskudd til gravide og ammende, underernærte og skadede barn, og mennesker som lever med livstruende sykdommer som tuberkulose, AIDS, diabetes, kreft, kronisk malaria og hepatitt.

Pulveret er en god proteinkilde, i tillegg til vitaminer, jod og omega 3, som er nødvendige for å bygge en sterk og sunn kropp. Proteinrik mat er vanskelig å få tak i Rotifunk, men svært viktig for vekst hos barn.

Et eksempel er en 6 år gammel jente som veide 10 kg og var 80 cm høy. Etter at hun begynte på en diett på en spiseskje fisketilskudd blandet i ris hver dag, begynte hun å vokse en centimeter i måneden, og hun gikk opp i vekt. Å ha et sosialt engasjement som dette er viktig for oss. Vi har et produkt som kan forbedre folks liv i stor grad, og det gir oss stor glede å hjelpe der vi kan. For mer informasjon, gå inn på www.rotifunk.no

Sealife 

Seagarden er stolte av å bidra til Sealife-prosjektet i Sierra Leone. Med et snitt på 15-20 barn hver uke har prosjektet bidratt til å hjelpe mange barn.

Hver torsdag kommer mødre og barn for å få undervisning i hygiene og ernæring, før barna blir veid og målt. Mødre og barn får også et varmt måltid og viktigst av alt, fisketilskudd og ris med seg hjem til en ukes forbruk.

I videoen under kan du se lege Martin Tormodsen i Haugesund Rotifunk fortelle om prosjektet, og hvordan det er med på å hjelpe de som trenger det mest.

Hvorfor Seagarden Fisketilskudd?

• Bærekraftige råvarer fra villfanget fisk
• Inneholder næring fra hele fisken, spekket med viktige vitaminer og mineraler
• Produktene er 100 % naturlige
• Ingen kunstige tilsetningsstoffer, konserveringsmidler eller antibiotika
•God kilde til jod, kalsium, fosfor, selen og B12
•Kalsium og fosfor bidrar til å opprettholde normale knokler og tenner.
•Vitamin B12 bidrar til immunsystemets normale funksjon.
•Fisketilskudd er et helt naturlig produkt som er lett for kroppen å ta opp.
•Fisken blir skånsomt behandlet slik at alle naturlige næringsstoffer blir bevart.

Ekte, ærlig og 100 % norsk 


Seagarden produserer marint kosttilskudd utelukkende fra villfanget fisk.

Vi bruker råvarer fra bærekraftig fiske og er stolte av å holde produksjonen på Avaldsnes utenfor Haugesund.

Våre produkter passer for aktive mennesker som ønsker en sunn livsstil, har utfordringer med muskel-skjelett systemet og de som ønsker å få i seg alt det gode fra hele fisken på en enkel og praktisk måte.

Alle våre produkter er selvsagt 100 % naturlige og uten uønskede ingredienser og forurensende stoffer.

Seagarden Fisketilskudd

Section

Ofte stilte spørsmål

Social Proof